top of page
2022-03-21 19.21.33-3.jpg

LÆR OM STRESS OG BLI BEDRE TIL Å TAKLE HVERDAGEN

 
BLI MED PÅ GRATIS FOREDRAG
 TORSDAG 8. JUNI KL. 20.00

 

 
DSC04431_edited.jpg
Er du ofte sliten, irritert, på gråten eller i dårlig humør?
Føler du at du må tilpasse deg, at du ikke kan være deg?
Føles kroppen "syk" selvom du er "frisk"?

Det du kjenner på kan skyldes negativt stress over tid. Bli med på GRATIS FOREDRAG for å få mer viten om stress, hvordan det påvirker kroppen og hva du selv kan gjøre for å ta kontroll og takle hverdagen bedre.


DETTE VIL JEG SNAKKE OM:
  • Slik oppstår stress

  • Ulike stresstriggere

  • Når vet du om du har mye stress i deg?

  • Kapasitet og totalbelastning

  • Verktøy for god stresshåndtering

DSC04398-kvadrat.jpeg

Stressveileder Charlotte

Hei! Det er jeg som skal holde foredraget for deg om stress og hvordan du kan håndtere livets stress på en god måte.

Jeg har selv vært igjennom mange faser av stress i livet og denne kvelden vil jeg dele både kunnskap og egne erfaringer med deg.

Jeg har bakgrunn som Bioingeniør og har jobbet på sykehuslaboratorier i ca 30 år. I tillegg er jeg utdannet Personlig Trener og har tatt kurs som Velværemassør og Stressveileder fordi det kom til et punkt der jeg ønsket å jobbe med forebyggende helse. Som småbarnsmamma slet jeg mye med meg selv og min egen kropp. På de verste dagene kunne jeg ligge sammenkrøpet i senga, oppløst i gråt og tenke at de rundt meg kunne hatt det mye bedre uten meg. Jeg var så sliten og lei av meg selv.

 

2021-02-12 12.38_edited.jpg

Så bestemte jeg meg for å gjøre endringer i eget liv, ja rett og slett ta noen bedre valg for meg selv. Mitt hode (eller min hjerne) endret seg i takt med mine nye livsstilsvalg der jeg hadde fokus på kost, trening og hverdagsaktivitet. Jeg følte meg mer robust, mer motstandsdyktig, og sterkere mentalt. Humørsvingningene var sjeldnere, og humøret var bedre.

Det var i den perioden at min interesse for helse og livsstil virkelig slo rot i meg. Det er nå 13 år siden og i løpet av de årene har interessen bare vokst og vokst til også å omfatte stress, nevroplastisitet, hormoner, søvn, helhetlig helse og mye mye mer. Overgangsalderen var en ny og ukjent fase i livet der jeg også lærte mye om meg selv og kroppen. Det gikk også opp for meg at stress var hovedårsaken til forverring av vanlige overgangsplager. Vi kvinner har ulike faser i livet der stress kan prege og påvirke vår livskvalitet, og derfor synes jeg det er så viktig å snakke mer om dette.

"If you listen to your body when it whispers, you won't have to hear it scream".

Det handler ikke om å leve uten stress da det er en naturlig del av livet, men negativt stress over tid påvirker deg fysisk, emosjonelt og kognitivt. Når du får kunnskap og forståelse om stress og hvordan det kan påvirke deg og livet ditt, samt nyttige verktøy til å kunne påvirke din egen helse og forebygge utmattelse, utbrenthet og sykdom, så vil du være i stand til å ta nye valg slik at du kan takle hverdagen på en god måte med energi og overskudd.På foredraget vil du høre mer om dette:

Praktiske opplysninger:
1. Det foregår online på zoom, link sendes på e-post.
2. Legg det inn i din kalender så du husker avtalen.
3. Følg med på din e-post for å sikre at du ikke går glipp av det.
4. Vi holder på i ca. 1 time, med mindre det blir mange spørsmål underveis.Jeg er klar og vil være med på foredrag torsdag 8 juni!

Takk for din påmelding!

bottom of page