DAME-trening UTE

 

Vil du gjerne trene men liker ikke å gå på treningssenter?

Kjenner du på kroppen at den trenger bevegelse?

Skulle du ønske at du hadde litt mer energi og overskudd?

 

Dette er trening for damer som ønsker mer energi, en sterkere kropp, å forebygge sykdom og å ha det gøy på trening sammen med andre.

 

 

 

Bli med på morsom og variert gruppetrening UTE med PT Charlotte. Du får trent hele kroppen med øvelser for kondisjon, spenst, styrke, balanse og smidighet.

 

Treningen foregår ute i frisk luft og utføres stort sett med egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som minibands, treningsstrikk og PT-tau.

 

Første delen er oppvarming med gåing/løping og øvelser for å øke bevegelighet/smidighet samt få opp pulsen, få i gang ledd og muskler og forberede kroppen godt på at den nå skal i gang med å jobbe.

 

Hoveddelen er satt sammen av øvelser for å bruke og styrke hele kroppen. Vi jobber på tid for at du skal oppleve mestring og treningsglede ved å kunne trene på ditt eget nivå og med ditt utgangspunkt.

 

Øvelsene kan justeres etter behov og utføres med ulik vanskelighetsgrad. Jeg kommer med alternativ til en enklere og litt tyngre variant.

 

Økten avsluttes som regel med øvelser for nedtrapping eller en morsom finisher.

 

 

Gruppetrening ute i naturen er morsom, sosialt og gir deg ekstra energi og overskudd.

Treningstilbud høst 2021

 

 

DAME-trening Tanum Skole

 

Tirsdager kl. 20-21 fra 12. oktober til 14. desember

PRIS: kr 2000 – (10 treninger)

 

Oppmøte i skolegården (øvre/nedre).

Treningen foregår på områdene i øvre og nedre skolegård samt noe i skogen.

 

Dette er trening for damer som ønsker en sterkere kropp, å forebygge sykdom/plager, få mer energi og ha det gøy sammen med andre på trening. Her er det samhold og fellesskap - et godt sted å være.

 

MELD DEG PÅ HER

Faktura sendes ut på e-post rett før kursstart.