Fettsyrebalanse

Vi ønsker å inspirere til god helse med førsteklasses produkter laget av ingredienser som er av den beste kvalitet som finnes. Få et sunnere liv med vårt ernæringshelsekonsept.

Balaceoil.jpeg

I løpet av de årene jeg har jobbet som personlig trener og hjulpet kvinner med å komme i gang med trening eller trene smartere har jeg gang på gang opplevd at det oppstår fysiske hindringer som smerte i rygg, skuldre eller kne. Det har vært migrene, hodepine eller mangel på energi.

Jeg har også møtt mange kvinner som synes det med mat, kosthold og vekt har vært en utfordring. Hvordan spise riktig og få i seg det kroppen trenger av næringsstoffer. Hvordan vite om det man putter i kroppen har effekt.

Min personlige erfaring er at kostholdet spiller en kjempeviktig rolle for både den fysiske og den mentale helsetilstanden. Derfor er det av stor betydning for meg å ha gode verktøy for å kunne hjelpe kunder til å styrke sin helse som gjør at kroppen tåler belastning og kan fungere.

 

Kosttilskudd kan være nyttig for å gi kroppen noen næringsstoffer det kan være vanskelig å få nok av gjennom et vanlig variert kosthold. Fordi mye av maten som spises i dag er prosessert eller ultraprosessert, hvilket betyr at det inneholder ingen, lite eller begrenset med næringsstoffer. Tidligere besto et vanlig kosthold av rene råvarer. Dyrene gikk på beite og spiste av naturen og jorden som ble dyrket innholdt mer mineraler.

Jeg har valgt å jobbe for et norsk firma som lager testbasert kosttilskudd basert på rene råvarer uten kunstige tilsetningsstoffer. Det er veldig enkelt å teste for å sjekke ditt utgangspunkt og for å se effekten av produktene. Testen utføres hjemme av deg selv og sendes til et høyt anerkjent laboratorium i Oslo. Dette vil jeg veldig gjerne fortelle deg mer om og hvis du synes dette høres interessant ut, så klikker du på knappen under og booker en samtale med meg.