Dette sier kundene:

Ett dytt i riktig retning!

 

Det er utrolig fint å være en del av et fellesskap - du har gitt motivasjon og jeg har fått et "dytt" i riktig retning samt veiledning og litt struktur i hverdagen. Det har hjulpet meg til å ta gode valg for meg selv. Dette er jo en pågående prosess - og jeg er ikke helt i mål enda.

 

– Kine


Gode tips til egenomsorg og egenpleie!

 

Jeg har fått gode tips til egenomsorg og egenpleie, gode treningstips samt begynt å lage ukeplaner. Har også fått påfyll av kunnskap om hormoner, stressmestring og kosthold. Har blitt inspirert til å innføre og ha fokus på gode morgen- og kveldsrutiner. 

 

– Ellinor


Du gjør trening morsomt!

 

Som den motvillige mosjonisten jeg er, har det vært en fascinerende og forvirrende opplevelse å trene med deg. Du har gjort treningen så variert og virkningsfull og så godt tilpasset mitt behov og min belastningstoleranse, at jeg ser meg nødt til å innrømme at du gjør trening morsomt! Å trene ute er utfordrende og fint. Jeg kan varmt anbefale å trene med deg til alle som trenger en treningspartner – uansett nivå.

 

– Camilla


Du er blid, kreativ og setter krav!

 

Som trener er du inspirerende, empatisk/forståelsesfull, passe utfordrende, har god menneske-kunnskap, ser personligheten til den du trener (viktig), du er blid, kreativ og setter krav! Dette passer du til!

 

Jeg synes det var topp at jeg fikk variasjon i treningsøktene, dette gir meg flere valgmuligheter til hvor/ hva jeg vil trene! Hjemme, ute og på treningsstudio-bra! Likte best utetreningen, dette var nytt og ga meg energi! Jeg har blitt tryggere på å tørre forskjellige ting.

 

– Tone


Anbefaler treningen fordi den er effektiv og enkel

 

Jeg ble med på treningen fordi det var i nærmiljøet og sosialt. Synes også det var en god pris, samt at jeg trengte å komme i gang med styrketrening etter ryggtrøbbel. Jeg liker at treningen er enkel, effektiv og morsom.

 

Du er bevisst på hva du gjør, og pusher oss nok til at vi finner motivasjon til å komme gjennom øvelsene. Veldig fint at du er opptatt av dialog med oss, slik at vi kan komme med tilbakemeldinger. Bra også at du varierer øvelsene.

 

Jeg vil anbefale treningen fordi den er effektiv og enkel. Viktig også at det er hyggelig og sosialt, og man blir kjent med andre i nærmiljøet.

 

– Susanne


Bra treningsopplegg og god trener

 

Jeg ønsket å komme i form og det er varierende og gode øvelser. Merker godt på kroppen etter en treningsøkt at treningen er hard, effektiv og varierende. Du er dyktig, motiverende og pågående på en positiv måte. 

 

Bra treningsopplegg og god trener. Veldig motivert til å fortsette med trening. Positivt at det er kort vei til trening og veldig hyggelig atmosfære.

 

– Sofia