ENDELIG FRI​ 

fra stress og uro til styrke og energi

I vårt moderne samfunn der alt går så fort og vi er tilgjengelig omtrent 24/7 er det mange som opplever både fysiske og mentale utfordringer relatert til stress. Vi kan ikke unngå å bli stresset da det er vår helt naturlige overlevelses- mekanisme som slår inn. Det er slik hjernen og kroppen fungerer helt automatisk. Det å kunne håndtere stress på en god måte vil hjelpe en til å leve godt med det og møte det på en konstruktiv måte når det oppstår. Eller før det oppstår, hvis man kjenner sine egne stresstriggere.

Jeg veileder kvinner som har fysiske plager og lite energi til å finne sine stresstriggere og til å håndtere og mestre stress på en god måte slik at de kan ta gode valg som bidrar til bedre helse, mer energi og økt livskvalitet.

Dette gjør jeg på ulike måter og i ulike forløp som kan vare fra 3 uker til 3 måneder. Jeg jobber med grupper og jeg tilbyr også 1:1 veiledning. I tillegg har jeg gruppetrening utendørs en gang i uken og tilbyr også veiledning i å teste fettsyrebalansen.

På bloggen skriver jeg om litt av hvert som jeg synes er viktig i forhold til helsen for å redusere stress, finne ro, trene, gi kroppen god næ ring for å ha best mulig livskvalitet. Kropp og helse påvirkes av de daglige vanene;  det man spiser, hvordan man bruker kroppen, hva man tenker og hvilket mindset man har. Det er også viktig hvem man omgir seg med og hva man fyller livet med. Jeg er opptatt av å tenke på kropp og helse på en helhetlig måte der vi selv tar ansvar for å gjøre det beste for sin egen helse.

Få tilgang til min GRATIS mini-videoserie med tips til daglig egenpleie (daglige vaner).

Registrer din e-post her og motta inspirasjon og tips til hvordan du kan ta vare på deg selv med trening, søvn, kosthold og stressmestring.

Jeg lover at jeg ikke kommer til å spamme din innboks og jeg kommer heller ikke til å dele din e-post med andre. Du kan melde deg av igjen når du ønsker det.

© Copyrights by SMIL for helse. All Rights Reseved.